Vilma
3 °C
11 °C

Lampard visszalőtte magát a Chelsea-be

2013.02.07. 14:59

Az angol Daily Mail úgy tudja, a Chelsea-tulaj Roman Abramovics meggondolta magát, és marasztalni fogja a klubot 12 éve szolgáló Frank Lampardot, akit néhány hete még el akartak küldeni.

A lap szerint a klub vezetése a napokban kezdte meg a tárgyalásokat a játékossal, hamarosan az új szerződés részleteiről is megegyezhetnek. Állítólag Abramovics a népszerűségét félti, Lampardért többször is tüntettek a szurkolók, miután decemberben kiderült, nem akarnak vele hosszabbítani.

A harmincnégy éves futballistát az elmúlt hetekben több klubbal is hírbe hozták, a rivális Manchester United mellett a Paris Saint-Germain és a Los Angeles Galaxy érdeklődéséről is lehetett hallani, de Kínába is vitték volna.

A Chelsea-középpályás nagy formában van, a bajnokikon eddig tíz gólt lőtt, és már csak öt találat hiányzik ahhoz, hogy beállítsa a klubrekordot. Szerda este pályára lépett az angol válogatottban is Brazília ellen, gyönyörű győztes gólt szerzett.

A múlt héten arról írtak az angol lapok, hogy a nyártól José Mourinho veheti át a Chelsea irányítását. Ha a portugál visszatérne a londoniakhoz, akkor Lampard helye garantált lenne a csapatban, egyik alapjátékosa volt, amikor ő volt az edző.