Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Arról álmodunk, hogy Messi hazatér

2013.02.09. 14:45

Lionel Messi csütörtökön hosszabbította meg szerződését a Barcelonával, 2018-ig biztosan a sztárcsapat labdarúgója marad. Az viszont már nem annyira biztos, hogy onnan is vonul vissza.

„Európában a Barcelonában szeretném befejezni a pályafutásomat, eszembe nem jutna másik európai csapathoz igazolni. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy Argentínából vonuljak majd vissza" - mondta a négyszeres aranylabdás a szerződés aláírásának napján.

Messi szülővárosa, Rosario csapatának, a Newellsnek nagy szurkolója, ott nevelkedett, mielőtt Európába került. A klub vezetője pénteken rögtön reagált is a futballista szavaira.

„Arról álmodunk, hogy egy napon visszatér hozzánk, pláne, hogy most nem zárta ki, hogy itthon fejezi majd be a pályafutását. Szeretnénk, ha egyszer a miénk lenne, legalább egy barátságos meccsre" - mondta péntek este a klub elnöke, Guillermo Lorente, aki korábban már többször is beszélt Messivel kapcsolatos álmairól.

Az argentin sztár harmincegy éves lesz, amikor lejár a napokban kötött új szerződése. Az idei szezonban fantasztikus formában játszik, huszonkét spanyol bajnokin harmincnégy gólt szerzett.