Elza
-4 °C
4 °C

Beckham Ibrahimovic nyakába ugrott

2013.02.24. 23:22

Először játszott a PSG-ben David Beckham. A január 30-án a párizsi klubhoz aláíró játékos csereként lépett pályára az Olympique Marseille ellen.

Azt már hetekkel korábban bejelentették, hogy Beckham minden valószínűség szerint a Marseille fog bemutatkozni a PSG-ben. A vezetőedző, Carlo Ancelotti a 76. percben döntött úgy, hogy megváltoztatja az addig szenvedve játszó csapat szerkezetét. A PSG ugyan a 12. percben vezetést szerzett N'Koulou öngóljából, de az Olympique tűnt szervezettebbnek.

A szünet után többször is melegítő Beckham Pastore helyére állt be a szakadó esőben játszott mérkőzésen. Látványos megmozdulásai még nem voltak, a szabadrúgást is csak lepasszolta, de a 91. percben benne volt a gólt előkészítő akcióban.

Középen érkezett, a kapott lőtt passzt lazán felpörgette a bal oldalon elfutó Menez elé, aki beadta a középen várakozó Ibrahimovicnak. A svéd csatár nagyon jól és szerencsésen helyezkedett, a térdéről pattant kapuba a keresztbe lőtt labda. A gólt Beckham érkezett először ünnepelni, gondolkodás nélkül Ibrahimovic nyakába ugrott.

A PSG 2-0-s győzelmével megőrizte első helyét a francia bajnokságban, 26 forduló után három ponttal vezet az Olympique Lyonnais előtt. A Marseille nyolc pont hátránnyal a harmadik.