Mourinho: Sokat tanultunk a Barcától

2013.02.25. 17:20

Kedd este a Spanyol Kupa elődöntőjének visszavágójában találkozik ismét a Barcelona és a Real Madrid, az első meccsen 1-1-re végeztek a csapatok a Madridban.

A Barcelonánál továbbra is Tito Vilanova helyettese, Jordi Roura irányít, akinek kétségei vannak a találkozó játékvezetőjével kapcsolatban.

„Undiano Mallencóval nagyon rossz a mérlegünk, a bajnokságban az egyetlen vesztes meccsünkön is ő vezetett. A legtöbb, amit remélhetünk, hogy nem veteti észre magát mérkőzés közben" - mondta Roura, majd megjegyezte, a Real egy olyan csapat, amely mindig kiszámíthatatlan.

José Mourinho rögtön visszavágott Rourának. „A bíró? Inkább azokról a dolgokról beszélnék, amiket a Barcelona tanított nekünk a sportszerűségről az utóbbi időben. Például, hogy a játékosok ne beszéljék rá a játékvezetőt arra, hogy lapot adjon az ellenfélnek. Vagy ne színészkedjenek, hanem inkább futballozzanak, ami persze nagyon jól megy nekik" - ironizált a portugál edző.

Mourinho elmondta, az olyan nagy meccsek éltetik őket, mint amilyenek rájuk várnak a következő másfél hétben. Kétszer játszanak a Barcelonával, egyszer a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligájában.

„Szeretjük az ilyen nehéz mérkőzéseket, mindenki játszani akar. Készen állunk, és alig várjuk, hogy ott legyünk a pályán".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla