Vendel
4 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Dzsudzsák utódját keresik a Dinamónál

2013.02.28. 13:23

Az orosz Izvesztyija információi szerint a Dinamo Moszkvánál már keresik Dzsudzsák Balázs utódját arra az esetre, ha a magyar válogatott játékos távozna a klubtól a nyáron.

A lap úgy tudja, a moszkvaiak a Fenerbahcében futballozó Milos Krasziccsal pótolnák Dzsudzsákot. A szerb válogatott szélső korábban éveket játszott az orosz bajnokságban, a CSZKA Moszkva futballistája volt, mielőtt a Juventushoz került, onnan szerezték meg a törökök. Kraszics ügynöke megerősítette, hogy érdeklődtek ügyfele iránt Oroszországból, de döntés csak nyáron várható.

Dzsudzsákról a lap megjegyzi, hogy az olasz Inter és az angol Liverpool is érdeklődött iránta. Végül egyik üzletből sem lett semmi, mert nem engedték el a magyar játékost.

A futballista korábban már többször elmondta, készen áll arra, hogy magasabb szinten futballozzon, csalódott is volt, hogy nem tudott eligazolni a télen. Állítólag az Internél továbbra is képben van, a 2010-ben Bajnokok Ligája-győztes milánói klubba be is férhetne most.

Az ötvenszeres válogatott Dzsudzsák a holland PSV-től került az Anzsi Mahacskalához 2011-ben. Csak fél évet húzott le a klubnál, mert megvásárolta a Dinamo Moszkva, ahol az idényben eddig tizenhét meccsen négy gólt rúgott.