Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Rooneynak annyi, eladná a United

2013.03.07. 10:09

Angol lapok szerint a Manchester United a nyáron eladja az angol válogatott Wayne Rooneyt, aki kilenc éve futballozik a klubnál.

Az idén többször mellőzött csatárt állítólag húsz-huszonötmillió fontért engednék el, a PSG korábban többször is jelezte, megvásárolná, de a Telegraph szerint a Chelsea is képben lehet.

Alex Ferguson kedd este a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben sem nevezte a kezdőbe Rooney-t, akinek erőnlétével már többször is problémája volt, az idény előtt össze is balhézott a csatárral.

A játékos állítólag nehezen élte meg, hogy a Real ellen is kimaradt, a csapattársaknak panaszkodott. A nyáron érkezett Van Persie nagy formában van, kirobbanthatatlan a csapatból, míg Rooney csak tizenhatszor kezdett eddig a bajnokságban, tizenegy gólt így is szerzett.

  000 DV1413355

Ősszel megjelent könyvében a játékos is elismerte, hogy fizikuma már nem a régi, ráadásul könnyen elhízik, idén is többször hetekre kidőlt sérülések miatt.

Rooney és Ferguson viszonya 2010-ben romlott meg először, akkor a támadó viselkedését és mentalitását kritizálta az edző, ki is hagyta néhány meccsre, mire a játékos októberben kijelentette, hogy a csapatváltáson gondolkozik, akár a nagy rivális Manchester Cityhez is aláírhat.

A támadó, akinek szerződése még két évig érvényes, 2004-ben huszonhétmillió fontért kerül a Manchester Unitedhez, tavaly nagy formában volt, harmincnégy meccsen huszonhét gólt vágott.  • Vennék
  • Hírek