Ivó, Milán
EUR 383,79 Ft
USD 365,64 Ft
6 °C
26 °C

Gascoigne: Soha többé nem iszom!

2013.03.08. 10:00

Kijött az elvonókúráról Paul Gascoigne, a korábbi angol válogatott futballista január végén utazott az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen egy többhetes programon.

A korábbi Newcastle-, Tottenham-, és Glasgow Rangers-játékos a hétvégén már haza is utazik Angliába, az egyik bulvárlap szerint azt ígérte, többé nem fog inni.

Barátai elmondták, Gazza jó kezekben volt, nagyon keményen dolgozott az elmúlt egy hónapban, hogy talpra álljon. Mindenkinek nagyon hálás a sok segítségért, amit az elmúlt hetekben kapott.

Gascoigne szörnyű állapotban érkezett az Egyesült Államokba január végén, napokkal azután, hogy egy rendezvényen beszélni, járni is alig bírt. Az arizonai klinikán hamar az intenzív osztályra került, szervezete rosszul reagált az alkoholmegvonásra.

A drága terápiára barátaitól, az angol szövetségtől és futballistáktól kapott pénzt, mert az elmúlt években adósságokba verte magát. Adakozott John Terry, Jack Wilshere, Frank Lampard, Steven Gerrard, a korábbi társak közül pedig Alan Shearer.

A 45 éves Gascoigne visszavonulása óta súlyos alkoholproblémákkal küzd, karrierje a kilencvenes években balhéi és iszákossága miatt szakadt meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek