Botond, Mózes
EUR 390,07 Ft
USD 374,96 Ft
12 °C
29 °C

M1-es újságíró lesz a román futballsztár

2013.03.21. 15:16

Az egyik legismertebb román labdarúgó, Gheorghe Hagi Budapesten tartózkodik - a Fourfourtwo meghívásának tett eleget -, nagyon szeretne kimenni a magyar–román meccsre.

A pénteki, zárt kapus vb-selejtezőre csak nagyon kis számú hivatalos személyt, és közel 180 újságírót engednek be.

A Puskás Ferenc-stadion lelátóján ott szeretne lenni Hagi is. A volt román szövetségi kapitány viszont semmiféle hivatalos állást nem tölt be a szövetségnél, így az újságírók listájára kerül – ha azt a Magyar Labdarúgó Szövetség jóváhagyja.

A tervek szerint az m1 szakkommentátorának titulusát kapja meg, így nézheti a helyszínen a meccset, de ehhez még a FIFA hozzájárulása is kell. A román Prosportnak az MLSZ-től Dinnyés Márton erősítette meg, hogy az m1 felvette a listájára Hagit. A szünetben hallhatjuk is a véleményét.

Zoli Iaşko, a Hagi Akadémia menedzsere fogja tolmácsolni meglátásait. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek