Botond, Mózes
EUR 385,14 Ft
USD 369,39 Ft
12 °C
29 °C

Gascoigne harcol, hogy józan maradjon

2013.03.26. 21:32

A korábbi angol válogatott sztár, Paul Gascoigne három hete hagyta el azt az amerikai klinikát, ahol egy hónapig alkoholfüggősége miatt kezelték. Azóta már sokkal jobban van.

Az ITV-nek azt mondta, optimista a jövőjével kapcsolatban, mert nagyon rossz korszakon van túl. Elmesélte a klinikán történteket is. „Bementem a terápiára, ahol megvonták tőlem az alkoholt, de ezután kórházba kerültem, ott fordultak rosszra a dolgok. Emlékszem, körülöttem azt beszélték, hogy nem fogom túlélni. Csövek lógtak ki belőlem, injekciókat kaptam, és csak annyit tudtam mondani, ne hagyjanak meghalni, meg kell öntöznöm a növényeimet. A növények elpusztultak, én életben maradtam".

Gascoigne hozzátette, mindent megtesz, hogy józan tudjon maradni, és beszélt egy másik legendáról, George Bestről, aki az alkoholizmusába halt bele. „Isten nyugosztalja, jó barátok voltunk, de az az érzésem George nem is akart megggyógyulni, én viszont nagyon keményen próbálkozom. Nem akartam alkoholista lenni, de elismerem, tettem érte. Régebben bármeddig elmentem, hogy ihassak, most bármit meg fogok tenni, hogy józan maradjak".

A korábbi Newcastle-, Tottenham-, és Glasgow Rangers-játékos gyógyulását angol sztárok és futballisták is segítették, John Terry, Jack Wilshere, Frank Lampard, Steven Gerrard is beszállt a gyógyítás költségeibe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek