Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letartoztatták a pápa csapatának kapusát

2013.04.02. 13:48

Pablo Migliore, az argentin bajnokságban szereplő San Lorenzo kapusa még végigvédte a vasárnapi, Newell’s elleni bajnokit, az öltözőbe már nem jutott el, a játékoskijáróban vette őrizetbe a rendőrség.

A vád szerint segített a bujkálásban egy három hónapja körözött futballhuligánnak, Maximiliano Mazzarónak, aki a gyanú szerint két éve agyonverte szomszédját, írta a Guardian internetes kiadása.

Mazzaro a Boca Juniors hírhedt ultracsoportjának, a Barra Bravánák tagja, a csoport az utóbbi időben több véres eseményért felelős, amely a futballpályán és azon kívül történt.  

A BBC úgy tudja, Migliore egyenlőre börtönben is marad, mivel hétfőn megtagadta a vallomást, a bíró 10 napon belül dönt a szabadlábra helyezéséről.

A San Lorenzo – amely az elmúlt héten ünnepelte 105. születésnapját – játékosait is felkavarta az eset és minden bizonnyal így lehet a napokban megválasztott Ferenc pápa is, aki nyíltan is vállalta, hogy érzelmileg szorosan kötődik a klubhoz.