Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szenzációs gólt rúgott a volt Fradi-védő

2013.04.07. 14:17

Sokan kritizálták annak idején Kevin McCabe játékospolitikáját. A Ferencvárost rövid ideig irányító angol tulajdonos többnyire ötöd-, hatodvonalbeli futballistákkal akart csodát tenni az Üllői úton. Volt persze kivétel is, ilyen például Matthew Lowton.

A Sheffield United nevelése a 2009–2010-es szezonban futballozott a Fradiban, 2012. július 6-án lett az Aston Villa játékosa. Tavaly szeptemberben, a Swansea ellen szerezte élete első Premier League-s gólját, amit szombaton duplázott meg.

A kiesés ellen küzdő birminghami klub némi meglepetésre 3-1-re nyert a Stoke otthonában és hosszú idő után nem áll kiesőhelyen. Lowton olyan gólt szerzett, ami több bajnoki összefoglalóba is bekerült, biztosan sokáig emlékezetes marad a még csak 23 éves jobb oldali védőnek.


Stoke 1-2 Aston Villa (Gol de Lowton) PREMIER... by DaniDV