Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Bajnokságot ért a sarkazás

2013.04.08. 09:24

Melyik a legszebb sarkazós gól

  • 741
    Schweinsteiger
  • 157
    Fernando
  • 30
    Vasziljevics

A szép gólokból erre a hétvégére is jutott bőven. Három olyat is találtunk, amikor a támadó a kapunak háttal állva, sarokkal juttatta a kapuba a labdát. Külön öröm, hogy ebből a háromból kettő a magyar a bajnokságban esett.

Az első még pénteken, az Újpest–Kaposvár-meccsen. Az újpesti Kabát Péter ívelte be a szabadrúgást, Dusan Vasziljevics vette le és a kapunak háttal állva, sarokkal tette rá. A kaposvári kapus, Lubos Hajduch még beleért, de védeni nem tudta. Ezzel a találattal nyert az Újpest.

Bastian Schweinsteiger, a Bayern München középpályása is győztes gólt ért el, de az övé ráadásul bajnoki címet is ért. A bajor klub Frankfurtban nyert ezzel és huszonharmadszor lett német bajnok. Ráadásul rekordsebességgel, a bajnokság ilyen korai szakaszában még soha senki sem lett a Bundesliga legjobbja.

Vasárnapra is jutott egy sarkazós gól, amely a Diósgyőr–Videoton-meccsen esett, elkövetője pedig Fernando, a hazaiak 33 éves spanyol légiósa volt. Ha úgy vesszük, ez is győztes gól, hiszen Nemanja Nikolics később szépített, így a Videoton tavasszal először kapott gólt, egyből kettőt és az első vereségét is elszenvedte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?