Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tévez Porschéval érkezett a közmunkára

2013.04.08. 15:51

A Manchester Cityben futballozó Carlos Tévez elkezdte a közmunkát a hétvégén, büntetésből 250 órát kell ingyen dolgoznia, mert jogosítvány nélkül vezetett.

A Sun által megszerzett felvételen látható, ahogy az argentin futballsztár Porschéval érkezett munkába, az nem derül ki, hogy a büntetés ellenére ő vezetett-e, vagy hozták.

A futballista ezután találkozott a nevelőtisztjével, megkapta a sárga mellényét, csizmáját és overallját, aztán nekilátott kitakarítani egy konténert. Két órán át súrolt, amikor le akarta fotózni egy szurkoló, akkor viszont kiborult.

A lap szerint odasietett a férfihoz, és idegesen követelte, hogy törölje ki a képet. A nevelőtiszt lépett közbe, így végül megoldódtak Tévez gondjai, és visszatérhetett a munkához. A két óra letelte után a fehér Porschével hazament.

Tévezt azért büntették meg, mert jogosítvány és biztosítás nélkül vezetett, és korábban többször is lekapcsolták már gyorshajtás miatt. A közmunka mellett ezerfontos büntetést is kapott és hat hónapig nem vezethet.

Az argentin csatárra a takarítás után hétfő este már rangadó vár, az angol bajnokságot tizenöt ponttal vezető Manchester United ellen lépnek pályára.