Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C

Falcaót a MU viheti, Rooney tényleg mehet

2013.04.10. 13:38

A madridi Marca című lap úgy tudja, a Manchester United a nyáron megveszi az Atlético Madrid csatárát, Radamel Falcaót.

A januári átigazolási időszakban a Chelsea-vel és a Real Madriddal is szóba hozták a támadót, de a lap szerint a Manchester United mindenkinél előrébb jár, és nagyon jól állnak a tárgyalásokkal.

Az angolok állítólag ötvenötmillió eurót fizetnének a kolumbiai támadóért, az összeg egy részét előlegben adnák oda a madridi klubnak, melynek elnöke korábban azt mondta, Falcao eladása megoldaná az anyagi gondjaikat.

Ha Falcao érkezik az angol bajnokságot vezető klubhoz, valószínűleg egyik támadójuk távozni fog. Robin van Persie a nyáron már 30, fantasztikus indulás után 10 meccse nem lő gólt a Unitedben, ám alig egy éve érkezett, úgyhogy mégis Wayne Rooney az esélyesebb erre. Az angol válogatott játékos távozásáról már többször is írtak az angol lapok ebben a szezonban, rangadókon ült a kispadon, és Ferguson állítólag még mindig elégedetlen az erőnlétével.

Az edző cáfolta, hogy kedvence elmenne az idény végén, de az is biztos, hogy a Real Madrid évek óta rajta tartja a szemét. Elég jó és megfelelően nagy sztár a Madridnak, ami hagyományosan igazol egy csúcsnevet, hacsak teheti. Madridban Rooney együtt játszhatna exunitedes társával, Cristiano Ronaldóval is.

Falcao idén is nagy formában van, a bajnokságban huszonhét meccsen huszonkétszer talált be, Messi és Cristiano Ronaldo mögött a harmadik legjobb góllövő a spanyol bajnokságban.  • Eladnék
  • Hírek