István, Vajk
19 °C
33 °C

Mourinho Angliáig üldözi Casillast?

2013.04.12. 07:14

A spanyol AS információi szerint az angol Arsenal és a Liverpool is rámozdulna a Real Madrid kispadjára szorult kapusra, Iker Casillasra, akinek megromlott a viszonya José Mourinho edzővel.

Az Arsenal állítólag húszmillió eurót is kifizetne az idén harminckét éves válogatott kapusért. A csapat edzője, Arsene Wenger az Aranylabda egyik esélyesének nevezte Casillast tavaly decemberben.

A lap megjegyzi, az angol csapatok azért is esélyesek, mert rendelkeznek a szükséges anyagi háttérrel, hogy ekkora összeget kifizessenek.

A helyzet azonban azért is bizonytalan, mert Mourinho is távozhat a szezon végén, az utóbbi hetekben többször is azt nyilatkozta, nem tudja még, mit hoz a következő idény, akár egyik volt csapatánál is kiköthet. Az AS szerint a játékosoknak napról-napra nehezebb együtt dolgozni a portugál trénerrel.

A csapatkapitány januári kézsérülése után került ki a Real Madrid kezdőjéből, amely a Bajnokok Ligájában már elődöntős. Sérülése alatt Diego Lopez lett az első számú kapus, Casillas felépülése után is a kezdőben maradt. Mourinho azzal indokolt, hogy Lopez a fittebb, Casillasnak pedig keményen kell dolgoznia, ha vissza akar kerülni.