Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szentes Lázár lemondott a DVTK edzői posztjáról

2013.04.17. 19:51Lemondott posztjáról Szentes Lázár, a futball-NB I.-ben szereplő Diósgyőri VTK vezetőedzői feladatokat is ellátó szakmai igazgatója. Helyét megbízott vezetőedzőként Kovac Zoltán veszi át.

A klub honlapja szerdán arról számolt be, hogy Szentes - aki novemberben Sisa Tibort váltotta a kispadon - a Siófok vendégeként szenvedett keddi 3-0-ás vereség másnapján ajánlotta fel lemondását, amit a vezetés el is fogadott.

"Szentes Lázár távozásával lezárult egy hároméves ciklus a DVTK történelmében - nyilatkozta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója. - Szentes Lázár szakmai igazgatónak komoly érdemei vannak abban, hogy visszajutott a DVTK az NB I-be, és ezzel párhuzamosan sikerült elkezdeni a klub utánpótlásának rendbetételét is."

A klubvezető hozzátette: Szentes távozásával megszűnik a szakmai igazgató pozíciója, a következő szezon kezdetére pedig kialakítják az új klubstruktúrát.

A bajnokságból hátralévő hét mérkőzésen a pro licences Kovac Zoltán, utánpótlás szakmai igazgató megbízott vezetőedzőként irányítja az első csapat munkáját. A szakmai stáb további összetétele változatlan marad.

A Diósgyőr jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?