Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Carroll lezúzta a manchesterieket

2013.04.18. 16:12
A West Ham United futballistája négy manchesteri játékossal is összetűzésbe került, de egy sárga lappal megúszta.

A Manchester United lesgóllal mentett pontot a WHU ellen az angol bajnokság 29. fordulójában (2-2), Sir Alex Ferguson mégis számon kért egy piros lapot Lee Probert játékvezetőn. Andy Carroll az első félidőben a kapus de Gea és a védő Evra kettősébe szállt bele nagy erővel, majd a manchesteri kapus elleni újabb szabálytalanságért megkapta sárgáját.

Ugyanakkor Vidic lekönyöklése retorzió nélkül maradt, de válogatottbeli csapattársával, Rooneyval is összekapott. „Wazzával (Rooney beceneve) csak egy baráti ugratás volt a dolog” - mondta Carroll a meccs után, majd a de Geával való ütközés kapcsán hozzátette: „A labdára mentem. Egyenesen rohantam és már nem bírtam megállni.”

„Egyértelműen kiállításnak kellett volna lennie, de a játékvezető nem így gondolta. A bírónak meg kéne védenie a játékosokat” - nyilatkozta a mérkőzés után Ferguson, a United vezetőedzője Carroll első félidei szabálytalanságáról.

A döntetlennel a Manchester maradt az első, a West Ham a 11.