Jolán
2 °C
4 °C

Súlyos szembeteg a bundavád-gyanúsított

2013.04.19. 09:57

S–chultz Lászót, aki a fogadási csalásokkal kapcsolatos tevékenységének gyanúja miatt 22 hónapot ült előzetesben, a múlt héten engedték át háziőrizetbe. Az egykori futballista ügyészi engedéllyel három órát kapott, hogy meglátogathassa a szemklinikát: évek óta látóideg-betegségben szenved - írta a blikk.hu.

Schultz elmondta, betegsége örökletes, és az utóbbi négy-öt évben hónapok alatt súlyosbodott az állapota. A budapesti cellájában ablak sem volt, egy tv-t kapott ugyan, de azt csak néhány centiről tudta nézni. A klinikán különböző vizsgálatokat végeztek el rajta, majd orvosától igazolást kapott, amellyel bizonyítani tudta a hatóságoknak, mivel töltötte idejét a szabad órákban.

Az ügyészség szerint Schultz a fogadási maffia pénzfutára volt, 2011 nyarán, Peruban vették őrizetbe, saját elmondása szerint a szembetegségét kezelendő utazott volna Panamába, de a körözése hírének hallatára vissza akart fordulni, amikor lekapcsolták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?