Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Zlatan: Ezt a képet nem írom alá

2013.04.19. 11:37 Módosítva: 2013-04-19 11:38:05

Az olasz Le Lene műsor egyik humoristája, Niccolò Torielli erotikus, mondhatni melegpornós képekkel zaklatta a PSG-futballistákat: montázsain az ágyban vagy más félreérthetetlen helyzetben enyelgett a sztárokkal. A volt olasz légiósokat, az olasz Marco Verrattit és az olasz edzőt pécézte ki.

Az edzésre érkező Javier Pastore és Verratti is poénra vette, amikor a kezükbe nyomta "közös" fotójukat. Az argentin nevetve aláírta, az olasz először nem értette, de aztán kötélnek állt. A humorista közeledését már nem fogadta, inkább felhúzta autója ablakát.

A csapat 53 éves trénere, Carlo Ancelotti is jót röhögött az egészen. Beckham volt a következő, vérprofin, a képre rá sem nézve csak odafirkálta a nevét. Azt nem értette, hogy olaszul azzal poénkodik neki az autogramvadász, hogy ő akar lenni a Victoriája, és hogy énekelni szeretne a mikrofonjába.

Zlatan Ibrahimovicot már meglepte a legvadabb fotó, a francia bajnokság legjobb góllövője nem is írta alá, de mosolygott, aztán nevetni kezdett rajta. A Pinokkió megszólítás sem hatotta meg, és az sem, hogy puszit is akartak tőle.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!