Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bale-ék hat perc alatt ütötték ki a Cityt

2013.04.21. 16:53

A Manchester Citynek már alig volt esélye rá, hogy utolérje a Manchester Unitedet a Premier League-ben, de a Tottenham Spurstől elszenvedett veresége után még kevesebb sansza van az első helyre. A Tottenham 0-1-ről hat perc alatt verte a Cityt 3-1-re.

A Manchester az utolsó negyedóráig volt előnyben Nasri ötödik percben lőtt góljával. A Tottenham képtelen volt felszabadítani a kapu előtt, és a középen érkező csatár higgadtan lőhetett kapuba tíz méterről.

A 75. percben Bale indult a jobb oldalon, a labdát bravúros mozdulattal, laposan, külsővel tekerte a jobb kapufánál érkező Dempseyhez, aki nem hibázott, egy könnyű bepasszal egyenlített.

Négy perccel később Holtby indította Defoe-t a bal oldalon, aki éles szögből bombázott Hart kapujába. A 82. percben aztán Bale rohamozott, lendületből vezette rá a City kapusára, fölötte és két védő között a kapuba emelt.

A Tottenham 33 meccs után 61 ponttal az ötödik a PL-ben, a dobogóért még harcban lehet. Az eggyel kevesebbet játszó Chelsea szintén 61 pontos, míg az Arsenal 34 meccsel 63 pontos.