Kinga, Kincső
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Bale-ék hat perc alatt ütötték ki a Cityt

2013.04.21. 16:53

A Manchester Citynek már alig volt esélye rá, hogy utolérje a Manchester Unitedet a Premier League-ben, de a Tottenham Spurstől elszenvedett veresége után még kevesebb sansza van az első helyre. A Tottenham 0-1-ről hat perc alatt verte a Cityt 3-1-re.

A Manchester az utolsó negyedóráig volt előnyben Nasri ötödik percben lőtt góljával. A Tottenham képtelen volt felszabadítani a kapu előtt, és a középen érkező csatár higgadtan lőhetett kapuba tíz méterről.

A 75. percben Bale indult a jobb oldalon, a labdát bravúros mozdulattal, laposan, külsővel tekerte a jobb kapufánál érkező Dempseyhez, aki nem hibázott, egy könnyű bepasszal egyenlített.

Négy perccel később Holtby indította Defoe-t a bal oldalon, aki éles szögből bombázott Hart kapujába. A 82. percben aztán Bale rohamozott, lendületből vezette rá a City kapusára, fölötte és két védő között a kapuba emelt.

A Tottenham 33 meccs után 61 ponttal az ötödik a PL-ben, a dobogóért még harcban lehet. Az eggyel kevesebbet játszó Chelsea szintén 61 pontos, míg az Arsenal 34 meccsel 63 pontos.