Judit
2 °C
7 °C

DVTK-szurkolók támadtak fradistákra

2013.04.21. 22:19

Azonnal elfogta és előállította a rendőrség azt a két hazai futballhuligánt, akik a DVTK–FTC-meccs után hazafelé tartva gépkocsijukból kiszálltak és vendégszurkolókat provokáltak, írja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőrfőkapitányság.

A két férfi vendégszurkolókkal szólalkozott össze, majd verekedtek is. Ekkor a két vendégszurkoló és az út menti ingatlanokba bemenekülő két hazai drukker egyike megsérült.

Ezután a vendégszurkolók rátámadtak és megrongálták azt az idegen ingatlant, ahová a provokálók a túlerő láttán bemenekültek. A vendégszurkolók által megrongált ingatlan lakóinak semmilyen közük nem volt a bűncselekményhez.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei elfogták, majd őrizetbe vették az idegen ingatlanba bemenekült két provokátort. Az ügyben súlyos testi sértés és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?