Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Törött csigolyája miatt nem játszhat Szalai

2013.04.28. 15:32

Szomorú hírrel kell szolgálnom. Az előző heti, Dortmund elleni összecsapáson egy ellenem elkövetett szabálytalanság után habár tudtam folytatni a játékot, de a következő napokban egyre erősödő fájdalom alakult ki a hátamban. A vizsgálat a csigolya-harántnyúlvány törését állapította meg. Ez sajnos elég nagy fájdalommal jár, és a gyógyulás 5-6 hetet vesz igénybe” - jelentette be Szalai Ádám, a Mainz csatára a facebookon.

A center a legjobb szezonját produkálta a szezonban, mert 13 gólt lőtt.

A Kicker sportmagazin főcímben hozta, hogy Szalai nem játszik a vasárnapi bajnokin a Frankfurt ellen, de pontosan nem részletezték a hiányát.

Valószínű, hogy a hátralévő 4 meccsen már nem fogok tudni pályára lépni a német bajnokságban. Hál'Istennek a nyári felkészülést ez a sérülés már nem fenyegeti, rendben el fogom tudni kezdeni a munkát” - bizakodott a csatár.