Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vizsgálja a MKSZ a veszprémi bíráskodást

2013.04.28. 16:57

Az MKB Veszprém KC csapata a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében két mérkőzésen is óriási küzdelmet vívott a BL-címvédő német THW Kiel együttesével, és mindkét találkozón mindössze egy-egy góllal alulmaradva búcsúzott a sorozattól.

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke felkérte az MKSZ Játékvezetői albizottságát, hogy játékvezetői szempontból vizsgálja meg az MKB Veszprém-Kiel mérkőzést.

Készítsen elemzést a találkozó bíráskodásáról, amelyet a magyar klub játékosai, vezetősége és szurkolói, valamint a magyar kézilabdabarátok is bíráltak.

Az albizottság elemzését az MKSZ eljuttatja az Európai Kézilabda Szövetségnek (EHF), hiszen elhatározott és eltökélt annak érdekében, hogy a magyar klubcsapatok és a magyar válogatottak minden mérkőzésen elfogulatlan játékvezetés mellett léphessenek pályára.

Nagy László twitterén botrányosnak nevezte az EHF-et.