Piroska
3 °C
3 °C

Suarezt kifütyülték a díjátadón

2013.04.30. 11:36

Luis Suarez a harapásával a játékosoknál is leírta magát, az angol futballisták vasárnap esti díjátadóján többen hangosan fújoltak, amikor az év csapatába került csatár nevét felolvasták.

Az angol szövetség tíz mérkőzésre tiltotta el a Liverpool huszonhárom gólos támadóját, mert a Chelsea elleni meccsen megharapta a londoniak védőjét, Ivanovicsot. A futballista nem fellebbezett, az idén így már nem léphet pályára.

Közben a csapattársak azt remélik, hogy Suarez marad a klubnál. A liverpoolos Lucas Leiva azt mondta a Liverpool Echónak, sok időt töltött az uruguayival, amióta kiderült, hogy súlyosan megbüntetik, és a támadó most már sokkal jobb lelkiállapotban van. „A szurkolók többször énekelték a nevét a hétvégi meccsen, ez is mutatja, hogy menyire szeretik. Ő is nagyon szereti ezt a klubot. Mi, játékosok mögötte állunk. A csapat egyik legfontosabb embere, akinek segítenünk kell" - mondta a brazil középpályás

Suarez iránt a Bayern München korábban már érdeklődött, a Real Madriddal is szóba hozták. Ha Angliában marad, a bajnokságban az első hat mérkőzésen biztosan nem játszhat az eltiltása miatt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!