Ennyi maradt a barcás Alexis autójából

2013.06.02. 16:03

A Barcelona-támadó Alexis Sanchez csütörtök hajnalban szenvedett autóbalesetet, nagy sebességnél elvesztette az uralmát Audija fölött, és az út melletti korlátnak csapta. A jármű eleje szinte eltűnt, a hírek szerint száz méteren át csúszott a biztonsági korlát mellett.

A játékos sérülés nélkül megúszta a balesetet, miután kimászott a roncsból, egyik csapattársával vitette magát haza. Spanyol lapok szerint Sanchez még a hatóságokat sem értesítette, biztos, hogy a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, ez okozhatta a balesetet. A Marca úgy tudja, amikor a rendőrök felkeresték otthonában, beismerte, hogy az övé a hátrahagyott kocsi.

alexisauto
Fotó: Marca

A 24 éves Sanchez csereként állt be a Barcelona szombat esti, Malaga ellen 4-1-re megnyert meccsén. Nem biztos, hogy marad a katalánoknál, Olaszországból érdeklődtek iránta.

A rivális Real Madridnál a francia Benzemának elvették a jogosítványát és pénzbüntetést is kapott, mert februárban 216 km/órával mérték be Madrid közelében. Dzsudzsák az M3-ason törte össze Lamborghinijét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport