Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Pedro-tripla, Messi-dupla, Neymar-gól

2013.08.07. 18:15

A Barcelona gálázott ázsiai túrájuk első mérkőzésén, Messiék simán, 7-1-re verték a thaiföldi válogatottat. Neymar kezdő volt, és megrúgta első Barca-gólját is.

A vérszegénységgel kezelt Neymar állítólag türelemre kérte a Barcelona edzőit, mert úgy érzi, hogy nincs igazán formában. Ennek ellenére most sikerült gólt lőnie. A 11. percben jó ütemben tette bele a lábát Fabregas erősen meglőtt labdájába, és küldte kapuba közelről.

Thaiföld-Barceloma 1-7

A Barca a következő félórában is aktív maradt, még három gólt szerzett. Először Messi talált be 11-esből, majd Pedro lőtt bombagólt a léc alá 12 méterről. Ezután újra Messi jött, és a védőkről elé pattanó labdát pofozta be a hálóba.

A 35. percben újra tehetetlen volt a thaiföldi védelem, az üresen maradt Pedro ezúttal laposan, ballal rúgott kapuba. A félidő végén még a thaiföldieknek is sikerült gólt rúgniuk, egy büntetővel szépítettek.

A meccs legszebb gólját Pedro lőtte, egy hosszú átadást kikényszerített mozdulattal lőtt meg a levegőben, és emelt át a meglepett thai kapus feje felett. A 7-1-es végeredményt Sanchez állított be, gyors passzok után, közelről gurított kapuba.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek