Hedvig
4 °C
15 °C
27 900 szavazat
41 554 szavazat

Hogy néz ki C. Ronaldo lába?

2013.08.17. 13:30

A Marca péntek este hozta le Cristiano Ronaldóról képet, melyhez mindössze annyi kommentárt fűztek, hogy a sztárnak valóban az ereiben is futball csörgedez. Az internetes kommentelők már máshogy gondolják a dolgot, szerintük tiltott teljesítményfokozók miatt néz ki így a játékos lába.

Fotó: Marca

A legegyszerűbb magyarázatnak az tűnik, hogy a portugál futballistának nagyon alacsony a testzsírszázaléka, és vékony a bőre, ezért tűnhet egyeseknek rémisztőnek a fotó. Felmerült az is, hogy visszeres C. lába, az viszont biztosnak tűnik, hogy nem a Marca manipulálta a fényképet, a válogatott hét eleji edzésén készült fotókon is láthatók a combján kidagadó erek.

Mitől ilyen a lába?

Hamarosan játék közben is meg lehet majd nézni az ereslábú Ronaldót, szombat este elkezdődik a spanyol bajnokság,  a Real Madrid vasárnap játssza első meccsét, este héttől fogadják otthon a Getafét.

A bajnokin bemutatkozik a kispadon Carlo Ancelotti, a francia PSG-től érkezett spanyol edző vette át az irányítást, miután José Mourinho távozott a klubtól, és a Chelsea edzője lett.