Szökőnap
4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Raúl belőtte utolsó gólját a Real Madridban

2013.08.23. 10:14

A csütörtök esti Real Madrid–Al-Szadd-mérkőzésen búcsúztatták el a madridi klublegendát, Rault, aki a mérkőzést a hazai csapatban kezdte, ahol tizenhat éven át futballozott, és rekordokat döntött.

Iker Casillas, akivel évekig voltak csapattársak, még a kezdés előtt átadta a csapatkapitányi karszalagot a búcsúzó legendának, amit Cristiano Ronaldo gondosan megigazított.

Iker Casillas Gives captain's armband to Raul ~ Real Madrid Al Sadd ~ 22 08 2013

A stadion már a 22. percben tombolt, a vezető gólt ugyanis Raul szerezte meg, egy remek passz után a tizenhatoson belül átvette a labdát, majd rögtön a rövidbe bombázott, legjobb napjait idézte a találat.

Raul Great Goal vs Al-Sadd (Real Madrid vs Al-Sadd 5-0)

Az első félidőben ez volt az egyetlen Real-gól, aztán a szünetben jött az újabb nagy pillanat, Raul átadta a hetes számú mezt Cristiano Ronaldónak, aki az utóbbi években viselte azt a Madridban.

A folytatásban a fiatal Jesé duplázott, betalált Benzema, a nyáron igazolt Isco pedig a Betis elleni meccs után újabb gólt fejelt, ezzel 5-0-ra nyert a Real Madrid.

Raul says goodbye to Real Madrid fans | Real Madrid Vs Al-Sadd 5-0 (Testimonial Match) 22/08/2013

Raul a végén körbejárta a stadiont, mindenki felállva tapsolt neki, aztán egy rögtönzött torreádor-show-t is bemutatott.

Raul 1994-ben mutatkozott be a felnőttcsapatban, 2010-ig mindent megnyert, amit lehetett, két Bajnokok Ligája-döntőben gólt is szerzett, és játszott együtt olyan legendákkal, mint Zinedine Zidane, a brazil Ronaldo és Figo.