Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Na, tényleg 100 milliót adtak érted?

2013.09.12. 14:48

Megtörtént a nagy találkozás a Real Madrid központjánál, ahol a világ legdrágább és második legdrágább futballistája futott össze. A 100 millióért igazolt Gareth Bale és a csapat sztárja, Cristiano Ronaldo a kamerák előtt köszöntötte egymást.

A két futballista röviden beszélgetett is, aztán együtt sétáltak tovább, az is lehet, hogy C. később megkérdezte a walesitől, tényleg százmilliót adtak-e érte. Az angol sajtó szerint ennyi volt a vételár, egyes spanyol lapok szerint viszont 91, ha így lenne, akkor továbbra is Ronaldo a futballtörténelem legdrágábban igazolt játékosa, a Madrid 94 miliót adott érte a Manchester Unitednek.

A Tottenhamtől érkezett új igazolás odabent Carlo Ancelottival és a csapattársakkal is találkozott, aztán részt vett első realos edzésén is, ahol Zidane is közelről figyelte, hogyan teljesít az új sztár.

Zlatan Ibrahimović pont Zidane-nal kapcsolatban beszélt Bale-ről a BBC-nek. A PSG csatára, akit a nyáron szintén hírbe hoztak a madridi klubbal, végül Párizsban maradt. „Egyetlen játékos sem ér ennyi pénzt. Hatalmas lesz rajta a nyomás. Zidane-t is kifütyülték, amikor egy vagyont adott érte a Real, remélem, Bale türelmes lesz" – mondta a svéd.

Zlatan párhuzamot vont barcás korszakával, azt mondta, nagy álma vált valóra, amikor a katalánokhoz igazolt, de később már azt érezte, jobb lett volna, ha az egész csak egy álom marad. Egy szezont töltött Barcelonában, aztán kölcsönadták a Milanhoz.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft