Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
0 °C
4 °C

Na, tényleg 100 milliót adtak érted?

2013.09.12. 14:48

Megtörtént a nagy találkozás a Real Madrid központjánál, ahol a világ legdrágább és második legdrágább futballistája futott össze. A 100 millióért igazolt Gareth Bale és a csapat sztárja, Cristiano Ronaldo a kamerák előtt köszöntötte egymást.

A két futballista röviden beszélgetett is, aztán együtt sétáltak tovább, az is lehet, hogy C. később megkérdezte a walesitől, tényleg százmilliót adtak-e érte. Az angol sajtó szerint ennyi volt a vételár, egyes spanyol lapok szerint viszont 91, ha így lenne, akkor továbbra is Ronaldo a futballtörténelem legdrágábban igazolt játékosa, a Madrid 94 miliót adott érte a Manchester Unitednek.

A Tottenhamtől érkezett új igazolás odabent Carlo Ancelottival és a csapattársakkal is találkozott, aztán részt vett első realos edzésén is, ahol Zidane is közelről figyelte, hogyan teljesít az új sztár.

El Primer Entrenamiento de Gareth Bale En El Real Madrid 11.09.2013 HD

Zlatan Ibrahimović pont Zidane-nal kapcsolatban beszélt Bale-ről a BBC-nek. A PSG csatára, akit a nyáron szintén hírbe hoztak a madridi klubbal, végül Párizsban maradt. „Egyetlen játékos sem ér ennyi pénzt. Hatalmas lesz rajta a nyomás. Zidane-t is kifütyülték, amikor egy vagyont adott érte a Real, remélem, Bale türelmes lesz" – mondta a svéd.

Zlatan párhuzamot vont barcás korszakával, azt mondta, nagy álma vált valóra, amikor a katalánokhoz igazolt, de később már azt érezte, jobb lett volna, ha az egész csak egy álom marad. Egy szezont töltött Barcelonában, aztán kölcsönadták a Milanhoz.