Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
2 °C
8 °C

22 ezer néző a Puskásban a Fradi-Újpesten

2013.09.21. 18:49

Szombaton is rengeteg jegy fogyott a vasárnapi Ferencváros-Újpestre, így már biztos, hogy több mint 22 ezren tekintik meg a Puskás Ferenc Stadionban az NB I. nyolcadik fordulójának fővárosi rangadóját.

Az FTC tájékoztatása szerint korlátozott számban még kapható néhány belépő, így vasárnap a mérkőzés helyszínén, a stadion jegypénztáraiban lesz jegyárusítás, valamint szurkolói kártya kiváltására is van lehetőség a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál elhelyezett regisztrációs konténerben.

Mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10 órakor nyit az összes pénztár, és 17.30-ig, illetve amíg jegy van, nyitva lesznek.

Az FTC arra kéri a drukkereket, hogy jóval a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a Puskásba, mivel a nagy tömeg, valamint a mérkőzés kiemelt kockázatú besorolása miatt a beléptetés egészen biztosan több időt vesz majd igénybe a megszokottnál. A zavartalan bejutás érdekében a klub 2 és fél órával hamarabb, 14 órakor megnyitja a stadion szektorait.

A fővárosban a hétvégén több nagy rendezvényt is tartanak, ami miatt számos forgalmi korlátozásra kell számítani, ezért az FTC arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőleg ne autóval, hanem tömegközlekedéssel közelítsék meg a stadiont.