Ágnes
-1 °C
2 °C

Özilt hamis papírokkal akarták eladni

2013.09.26. 10:48

Mesut Özil majdnem a Manchester United futballistája lett, igaz csak egy csaló hamis papírjai miatt, írta a Koelner Express. A lap internetes kiadásában megszólalt Mustafa Özil, az Arsenal futballistájának édesapja, aki a játékos menedzsere is egyben. Állítja, valakik visszaéltek a nevével, még az aláírását is a dokumentumra hamisították.

„Olyan történik, amelyre álmomban sem mertem gondolni. Valaki a nevemben kapcsolatba lépett a Manchester Uniteddel és még a nevemet is odahamisította a papírokra. Természetesen nem hagyjuk annyiban a dolgot és jogi útra tereljük az ügyet.”

Ez az eset is mutatja, hogy milliós üzletek környékén számos csaló próbál pénzt szerezni hasonló módszerekkel. Ilyen a Dortmund csatárának, Pierre-Emerick Aubameyang esete is. A játékos átigazolását ebben az esetben is az édasapa intézte a St. Etienne és a Dortmund között. Most egy Carlos Arino nevű spanyol menedzser próbál egymillió eurós közvetítői díjat kihúzni a német klubból. Ebben az ügyben is a bíróság dönt majd.

Mesut Özil a nyáron 50 millió euróért igazolt a Real Madridtól az Arsenalhoz. A londoni klubban eddig két bajnoki meccsen lépett pályára.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft