Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Bundesliga-csapat is figyeli Dzsudzsákot

2013.09.27. 12:47

A német 4-4-2.com portál szerint a HSV holland edzője, Bert van Marwijk Dzsudzsák Balázzsal oldaná meg csapata kreatív-gondjait. A Bundesligában jelenleg 16. Hamburg mindössze egy meccset nyert, 10-17-es a gólaránya, a holland edző azonban a támadó részleget erősítené, az ugyanis túlzottan Rafael van der Vaart játékán múlik.

Van Marwijk ideális jelöltje a Dinamo Moszkva magyar szélsője, Dzsudzsák Balázs, akinek a neve minden átigazolási időszakban előkerül. Van Marwijk 2008-12 között a holland válogatott szövetségi kapitánya volt, így jól ismerheti Dzsudzsákot, aki 2008-11 között a PSV-ben futballozott. Az átigazolás legnagyobb akadálya azonban a válogatott szélső ára lehet, a német portál szerint ugyanis jóval 10 millió euró fölött engednék csak el az oroszok, a HSV viszont nem tudna ennyit fizetni érte.

Ez a spekulációt erősíti meg az olasz calciomercato.com értesülése is, mely arról ír, hogy a nyáron az Internazionale 14 millió eurót kínált a Dinamónak, az azonban visszautasította az ajánlatot, ezért az olasz csapat januárban újra próbálkozna.

A Debrecenben korábbi játékosa 2011-ben 14 millió euróért igazolt az Anzsi Mahacskalába, majd fél évvel később 19 milliót fizetett érte a Dinamo.