Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

A Fradit verte a Felcsút, de kieső maradt

2013.09.28. 18:00

Ricardo Moniz a Puskás Akadémia elleni bajnoki előtt elismerte, hogy élete legnehezebb edzői feladata előtt áll, mert a trinidadi válogatott védő, Akeem Adams infarktusa után kellene talpra állítania a Ferencvárost.

A holland edző vélhetően jól ismerte a társaság lelkiállapotát, és a feladattal nem sikerült megbirkóznia.

A felcsútiak ugyanis három gólt lőttek, míg a végig tompa Fradi csak egyet. Az első gól Czvikovics Péteré volt 18 méterről, aztán jött Lencse duplája.

Előbb a Real Madridtól érkező Moraes nagy hibáját használta ki, és miután előtte maradt a labda, a kapuba vágta, hiszen csak a kapussal állt szemben. A második gólja előtt Jova oldalra ütötte ki a labdát, ő pedig éles szögből, kapásból lőtte vissza.

Besicet a labda földhöz vágásáért kiállította a játékvezető, a zöldek egy öngóllal szépítettek, de ez a lényegen nem változtatott, harmadszor kaptak ki, de így is másodikok, míg a Felcsút a 15. helyen maradt nyolc forduló után.

OTP Bank Liga, 9. forduló

Lombard Pápa Termál FC-Videoton FC 1-2 (1-2)
Kaposvár-Diósgyőr 0-2
Kecskemét-Győr 1-0
Honvéd-Haladás 2-1
Puskás Akadémia-Ferencváros 3-1 (1-0)

Székesfehérvár, 2800 néző, v: Németh Á.
gólszerzők: Czvitkovics (19.), Lencse (58., 77.), illetve Vaszicsku (79. öngól)
kiállítva: Besic (73.)
sárga lap: Tóth B. (38.), Lencse (75.), illetve Holman (35.), Besic (36., 73.)
Puskás Akadémia: Hajduch - Papucsek, Vaszicsku, Szekeres, Tamás - Tóth B., Polonkai - Gallardo (Tischler, 69.) Czvitkovics (Baracskai, 80.), Haraszti (Molnár, 90.) - Lencse
Ferencváros: Jova - Gyömbér, Mateos, Besic, Bönig (Ionescu, 64.) - Gerson, Józsi, Jenner - Holman (Tuijp, 64.), Böde - Diallo (Somalia, a szünetben)