Szétrúgták a bokámat, és csak sárga lap

2013.10.01. 11:08

Carlos Tévez első torinói derbijét játszotta vasárnap a Juventusban, a pályát győztesen hagyta el, de Twitterén kiposztolt fotója megmutatta, megszenvedte a Torino elleni meccset.

Az argentin szinte végig a pályán volt, a 92. percben cserélték le Quagliarellára, pedig már a 36. percben csúnyán beleszállt Ciro Immobile. Stoplisával Tévez jobb bokáját rúgta véresre. A meccs után Juventus-csatár meg is mutatta sebeit.

„Majdnem eltörte a bokámat, és csak sárgát kapott érte" – méltatlankodott a csatár, akinek valószínűleg a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést is ki kell hagynia.

A Juventus Pogba lesgyanús góljával nyert 1-0-ra, amit a Torino jogosan vitat. A Juventus viszont azzal vágott vissza, hogy ők legalább kapura lőttek, míg az ellenfélnek egy kísérlete sem volt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás