Fülöp, Evelin
EUR 392,32 Ft
USD 366,83 Ft
13 °C
27 °C

Robben próbálta vigasztalni Devecserit

2013.10.12. 11:42

A 8-1-es végeredménnyel zárult holland-magyaron öngólt szerző Devecseri Szilárd szerencsétlen megmozdulása bejárta a világot, a Haladás-védő a hollandok elleni hatodik gól előtt szögletre akarta fejelni a labdát, mert a hosszúnál érkezett Arjen Robben. Elszámította magát, a saját kapujába bólintott, Bogdán Ádámnak esélye sem volt védeni.

A huszonhárom éves védő összeomlott a hatalmas hiba után, a földön feküdt a fejét fogva. Elsőként sportszerűen a Bayern München-sztár Robben ment oda vigasztalni, ő állította fel.

Increible gol en contra de Devecseri - Amazing goal against Devecseri | Holanda 8 Hungaria 1

Nem a szünetben beállt Devecseri megmozdulásán ment el a meccs, ráadásul a hátralévő huszonöt percben még újabb két gólt kapott a csapat. Az egész magyar védelem katasztrófa volt, lassúak, körülményesek voltak a játékosok, a hollandokról is rendre lemaradtak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás