Eleonóra
-1 °C
2 °C
Tóth Ivett
ma 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Kéthetente véd, de akkor zseni

2013.11.06. 10:20 Módosítva: 2013-11-06 10:20:36

A Real Madrid sokat köszönhetett a bajnokságban mellőzött Iker Casillasnak a Juventus elleni Bajnokok Ligája-meccsen, a rutinos kapus többször is hatalmasat védett, pedig ő is elismerte, nagyon nehéz formában maradnia.

Mindig a legtöbbet kell nyújtanom, hogy az edzőnk lássa, számíthat rám. Ezzel együtt nincs könnyű dolgom, nehéz úgy koncentrálnom, hogy csak kéthetente játszom mérkőzést

- nyilatkozta a kapus a 2-2-vel zárult Bajnokok Ligája-rangadó után. 

Casillasnak az egyik legnagyobb feladatot csapattársa adta, a tizenhatodik percben Pepe úgy ért bele egy beadásba, hogy a válogatott kapusnak bravúrral kellett kiszednie a labdát.  

Tíz perccel később jött az újabb nagy védés, egy beadás után Marchisio fejelt közelről kapura, Casillas ezt lábbal hárította. 

A második félidőben többször is megdolgoztatták a Juventus-játékosok. Az 58. percben Pogba lövésébe Marchisio még bele tudott kotorni, a labda ezúttal Casillas karjában akadt el, ezt a gólt is megakadályozta. 

A meccs után a jövőjéről is megkérdezték Casillast, azt mondta szeretné kitölteni szerződését a klubnál, azt viszont nem tudja megmondani, mi lesz vele két-három év múlva. 

A Real-kapus teljesítményét egyébként a juvés kapus Buffon is kiemelte.

Fantasztikus volt, három nagyszerű védésnek köszönhetően szerzett pontot a csapata.