Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Rendőrök fogták vissza Balotellit

2013.11.24. 12:19

A Serie A szombat esti mérkőzésén a Milan már a negyedik percben vezetett a vendég Genoa ellen, de perceken belül jött az egyenlítés. Manfredini kiállítása után reménykedtek a hazai szurkolók, talán egy hónap után végre meglesz az első győzelem, de Balotelli kihagyta a tizenegyest, a csapat pedig nem tudta kihasználni az emberelőnyt, 1-1-re végzett.  

A Milan ultráknál a bajnoki után betelt a pohár, háromszázan várták a játékosokat a stadion kijáratánál, dühösek voltak, a csapatot, a vezetőket szidták. A futballisták megpróbálták csitítani őket, először Mario Balotelli akart odamenni a drukkerekhez, ám a rendőrök jobbnak látták, ha visszafogják a csatárt.

Végül Kaká és Abbiati kapus ment oda a szurkolókhoz, percekig hangosan vitáztak, mielőtt a vissza tudtak menni az öltözőbe, a háromszáz ultra aztán megbékélt. 

Az eset után a klubvezető Adriano Galliani elismerte, hogy az idén nem megy jól a csapatnak, ám megjegyezte, semmi szükség arra, hogy a szurkolók túldramatizálják a helyzetet, türelemre van szükség. A Milan tizenhárom meccs után a tizenegyedik helyen áll a bajnokságban, öt ponttal a kiesőzóna fölött.

Allegri edző is igyekezett mindenkit nyugtatni. „Azon dolgozok, hogy a csapat előrébb léphessen a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a kupában is tovább akarunk jutni. Ha kifogytam volna az ötletekből, akkor már lemondtam volna. Balotellinek be kell rúgnia a tizenegyeseket, annyit értékesített már, ám a legutóbbi kettőt sajnos nem lőtte be" - nyilatkozta szombat este.