Alfréd
-3 °C
3 °C
Tóth Ivett
ma 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Most 0-0 lett az FTC-Újpest

2013.11.27. 20:01

Döntetlent játszott egymással a Ferecnváros és az Újpest FC a futball Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén, közel kilencezer néző előtt, a Puskás Stadionban.

Kevés feljegyeznivaló akadt az első félidőben. Többnyire a Ferencváros birtokolta többet a labdát, az Újpest védekezett, de szívósan és jól. Kabátnak volt egy veszélyes perdítése, Balajczának egy rossz kimozdulása, de ezeken kívül sok minden más nem. Helyzetek és ferencvárosi kaput eltaláló lövés nélkül ért véget az első félidő.

A második 45 percben jobban kezdett az Újpest, az első negyedórát megnyomták, aztán a Ferencváros került fölénybe, lényegesen nagyobb lett az iram, helyzetekből is akadt már néhány, a legnagyobbat az FTC hagyta ki, amikor Jenner Busai beadását a felső lécre fejelte.Az utolsó 10 percben azért még történt egy, s más. A ferencvárosi Besics megkapta második sárgáját a 82. percben. Eggyel kevesebben is megpróbálta megnyomni a végét a Fradi, de az Újpest ekkor már nagyon taktikusan birtokolta és a Fradi kapuja előtt tartotta a labdát. A visszavágó december 4-én, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.