Fülöp, Evelin
EUR 392,47 Ft
USD 366,89 Ft
13 °C
27 °C

40 év tapasztalata 1 érintésben: gólpassz

2013.11.28. 16:43

Annyit írtunk már Ryan Giggs hőstetteiről az utóbbi 6-7 évben, hogy mindet linkelni lehetetlen. A "Giggs hosszabbított a Manchester Uniteddel" címűek évről évre visszatérnek, de ő szerepelt legtöbbször a MU-ban, volt az év játékosa és az év sportolója a BBC-nél, olyan kitüntetést kapott, hogy terelhet birkákat, olyan rekordot állított fel, ami megdönthetetlen, akadt nagy futballpillanata Raúllal, vicces ütközése Rooneyval, ő a PL első 20 évének legjobbja, és van benne még nagy kötény meg gól is.

Pénteken lesz 40 éves, úgyhogy nem lehet véletlen, hogy újra csinált valamit, valami szépet. Az ő korában persze már az is igen szép teljesítmény, hogy - középső középpályásként - végig tudta futni a Leverkusen-ManUnited BL-meccs 93 percét, nyertek 5-0-ra, sőt, Giggs adott egy nagyszerű asszisztot is.

Nem állítgatott sokat, amikor egy német középpályás őt találta meg a labdával, egy érintéssel ívelte vagy 35 méterre, Nani orra elé a labdát, amit a portugál testtel megtolt, majd hanyagul a kapuba helyezett.

Nani Goal | Leverkusen - Manchester United 0:5

Valahogy benne volt ebben az egy Giggs-mozdulatban teljes karrierje és jelmondata: "Egész életemben arra törekedtem, hogy hatásos legyek". Úgy tűnik, ez még megy, így 953 MU-meccs után is, úgyhogy a 40. születésnap után várjuk a következő cikklehetőséget az 1000 meccs a Manchester Unitedben címmel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás