Huba
17 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Bemutatás vagy csak ösztönös tökvakarás?

2014.01.08. 09:32

Angel Di María az ágyékához kapott, amikor lecserélték a hétfői, Celta Vigo elleni bajnokin. A Real Madrid belső vizsgálatot rendelt el, hogy kinek szólt a középpályás gesztusa, ha egyáltalán üzenni akart vele.

Di María állítja, semmi tudatos nem volt a mozdulatában, amikor az oldalvonalon álló Gareth Bale felé közelített, egyszerűen rutinból igazított magán és szerelésén. Sem a szurkolókat, sem edzőjét, Carlo Ancelottit nem akarta hergelni. „Ez csak egy ösztönös gesztus volt, amit minden férfi csinál. Elég sokszor előfordul a futballpályán. A tévében is lehetett látni, hogy csak egy ezredmásodperc volt az egész" – mondta.

Mit is csinált pontosan Di María?

A spanyol és argentin média úgy spekulált, Di María ezzel a mozdulattal akart beszólni Ancelottinak azért, mert Bale érkezése óta nem kap annyi játéklehetőséget, mint korábban.

Az argentin játékos ezt is cáfolta, azt mondta, nagyon jó kapcsolatban van edzőjével, hisznek egymásban. Di Maríának azzal sincs baja, hogy vizsgálatot indított a klub, ő szívesen és könnyen tisztázza magát.