16:00, November 29. ÉLŐ
Ecuador 0
Szenegál 0
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29. ÉLŐ
Hollandia 0
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0

Érthetetlen, miért vették el a bombagólt

2014.01.12. 16:05

A Newcastle United–Manchester City-meccsen a hazai Tioté óriási kapásgólt lőtt a 34. percben 20 méterről, de gólját egy percen belül érvénytelenítette Michael Jones játékvezető. Érthetetlen, hogy miért.

Jones a bombagól után ment ki beszélgetni partjelzőjéhez, aki lest látott. A lassítás valóban megmutatta, hogy három Newcastle-játékos is közelebb volt Joe Hart kapushoz, mint bárki más a csapatából, de egyikük sem avatkozott játékba.

Tiote meg nem adott gólja

Elsőre az is elfogadhatatlan magyarázatnak tűnik, hogy Hartot zavarta volna a hozzá legközelebb álló Gouffran. A kapus oldalra sem nézett, nem lehetett látóterében az ellenfél csatára.

A bírói döntés után elszabadultak az indulatok, a szurkolók a bírók minden mozdulatát füttyszóval és üvöltéssel kísérték, Alan Pardew Newcastle-edző is teljesen kikelt magából, a félidő végén Jonesszal is üvöltözött egy kicsit a lesszabályról.

A Manchester City már a 8. percben vezetést szerzett Dzseko góljával, a végeredményt Negredo állította be a 95. percben (0-2). A manchesteriek sérülés miatt elvesztették Nasrit, Mapou Yanga-Mbiwa rúgta fel. 

A 47 pontos City a győzelmével vezet a Premier League-ben, egy ponttal előzi a Chelsea-t, a hétfőn játszó, jelenleg 45 pontos Arsenal azonban mindkét csapatot megelőzheti, ha megveri az Aston Villát.  • Tippek
  • Bankszámla