Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C

Ezt gondolják a csoportunkról az ellenfelek

2014.02.23. 16:03

Magyarország a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében az F csoportba került a vasárnapi, nizzai sorsoláson. Ellenfeleik a görögök, a románok, az észak-írszágiak, a finnek, a Feröer-szigetekiek.

 A román válogatott kapitánya, Victor Piturca szerint kötelező kijutniuk, írja az MTI.

Michael O'Neill, az észak-írországi válogatott szövetségi kapitánya:

 Őszintén szólva nagyon elégedettek lehetünk. Mindig az a legfontosabb, hogy az egyes kalapból kit kapsz, és bár a görögök ellen nehéz meccseket fogunk játszani, valószínűleg előzetesen is őket választottuk volna."

Kosztasz Kacuranisz, a görög válogatott csapatkapitánya:

Jó a sorsolásunk, de ezt a pályán is bizonyítanunk kell. Úgy gondolom, megvan bennünk az, ami ahhoz kell, hogy a legjobb 24 csapat közé kerüljünk. Nincsenek igazi nagyágyúk a csoportunkban, de vannak veszélyes ellenfelek."

Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya:

Elégedett vagyok a sorsolás eredményével. Ezzel együtt egyetlen könnyű meccsünk sem lesz a selejtezőben, végig összpontosítanunk kell. Ha a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, lehet esélyünk a továbbjutásra."

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya:

Van még idő a selejtező rajtjáig, addig feltérképezzük az ellenfeleinket. Az idei világbajnokságra is ki kellett volna jutnunk, a 2016-os Eb-re pedig kötelező kiharcolnunk a részvétel jogát."