Eleonóra
-1 °C
2 °C
Jégkorong
Percről Percre

Meghívták Fülöpöt a ligakupa döntőjére

2014.02.26. 11:06

Ott lesz Fülöp Márton is az angol Ligakupa vasárnapi döntőjén, ahol két korábbi csapata, a Manchester City és a Sunderland játszik majd egymás ellen.

„Nagyon kedves dolog ez a csapattól. Három és fél nagyon jó évet töltöttem a Sunderlandnél, míg a Citynél csak pár hetet voltam kölcsönben, így nem is lehet kérdés, melyik csapat áll hozzám közelebb” - nyilatkozta a 24-szeres válogatott a Hartlepool Mailnek.

Fülöp 2007-2010-között játszott a Sunderlandben, amellyel a másodosztályból feljutott a Premier League-be. Velük nem sokáig jutott a kupákban, de egy évvel távozása után az Ipswich Townnal eljutott az elődöntőig a Ligakupában, így tudja, milyen érzés ilyen sokáig menetelni.

Fülöp kiemelte, hogy a csapatnak milyen remek szurkolótábora van, akik idegenbe is velük tartottak és mindig megtöltötték a szektorokat. Ezért is várja annyira a vasárnapi döntőt, ahol reményei szerint rengeteg Sunderland-szurkoló lesz.

A 30 éves kapus karjában tavaly nyáron találtak rosszindulatú daganatot, jeleneg is kezelik, ezért nem szerepel egy csapatnál sem, de a jövőben szeretne visszatérni. „Szeretném ezt hinni, és hiszem is. Az orvosok azt mondták, semmi akadálya, hogy a betegség legyőzése után újra védjek és bíztató volt az is, hogy januárban nagyon sok csapat érdeklődött irántam.”