Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bizarr dolgokat hoz egy Ligakupa-döntő

2014.03.03. 21:50

Az Angol Ligakupa döntője a Wembley-ben mindig varázslatos, a vasárnapi ugyanakkor legalább annyira bizarra is sikerült.

Kezdődött minden azzal, hogy a mérkőzés közben egy Manchester City szurkoló egy ajtóval a kezében jelent meg a lelátón. Vélhetően nem otthonról vitte magával a londoni stadionba, így aligha dicsérte meg a Wembley biztonsági személyzete az eset után.

A folytatás már a Cityhez köthető, hiszen a kupa átadása után Vincent Kompany-nak pillanatok alatt sikerült szétkapnia a serleget, majd annak alsó részét el is ejtette (netán dobta), hogy nyugodtan ünnepelhessen.

Samir Nasri arca a videó jobb oldalán már csak a bónusz, a második gólt szerző francia láthatóan halálra rémült, amikor két részre esett a kupa, de szerencsére gyorsan feldolgozta az eseményeket, és egy másodperccel később ő is tovább folytatta az ünneplést.

Azt az ünneplést, ami talán túl jól is sikerült Manuel Pellegrini számára, a Manchester City edzője ugyanis arra a kérdésre, hogy mennyire bírja a nyomást a csapat élén, hogy érzi magát háromnegyed szezon után, azt mondta, hogy remekül, imádja azt a nyomást, ami a Manchester United irányításával jár. Hogy baki volt, vagy titkon Pellegrini mindig is a városi rivális kispadjára vágyott, csak a chilei tudja.

A Manchester City szurkolóinak viszont sem a széttört kupa, sem a nyelvbotlás miatt nincs okuk szomorkodni, hiszen a csapat 1970 és 1976 után harmadszor nyerte meg a Ligakupát.