Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Pancho Aréna lesz a felcsúti futballstadion

2014.03.03. 17:40 Módosítva: 2014-03-03 18:08:18

Magyarországon hosszú évek óta nem épült új futballstadion, 2010 után azonban az amatőr és professzionális labdarúgás létesítményeinek megújítása is elkezdődött, s a társasági adókedvezmény jóvoltából sok magánberuházás is elindulhatott. Az egyik legjelentősebb ilyen magánberuházás a felcsúti futballpálya újjáépítése, amelyet hagyományos húsvéti ifjúsági futballtorna, a Puskás-Suzuki-kupa döntőjével avatnak majd fel, a hivatalos nevén a Puskás Akadémia Pancho Arénát – írta a klub hivatalos honlapja.

Az ünnepélyes eseményt egészen pontosan 2014. április 21-én, hétfőn 18 órakor kezdik, egy órával később pedig már az utánpótlás tornával folytatódik a program. A belépés ingyenes lesz, de a szervezők tájékoztatása szerint minden egyes vendégnek regisztrációs űrlapot kell kitöltenie, amelyet legkésőbb április 10-ig kell eljuttatni, mindezt szintén a klub honlapján tehetik meg.

Az első ezer regisztráló nemcsak erre az eseményre szóló belépőjét kapja meg, hanem a tavasz hátralévő három NB I.-es mérkőzésére (Puskás Akadémia–Videoton, Puskás Akadémia–Debrecen, Puskás Akadémia–Győr) is az akadémia vendége lesz.

A megnyitóünnepséget és a Puskás-Suzuki-kupa döntőjét, amelyre a sok közismert vendég is érkezik, élőben közvetíti a Sport Televízió, valamint várhatóan a Duna Televízió is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!