Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ennek a kapusnak kellene gólt lőnünk?

2014.03.06. 11:35

Az argentin futballválogatott Bukarestben játszott 0-0-t a magyarokkal egy Eb-selejtezőcsoportban szereplő Romániával. Az, hogy a hazaiak kapott gól nélkül lehozták a meccset, elsősorban Costel Pantilimonnak köszönhető, aki a második félidőben áll be.

A Manchester City 16-szoros válogatott kapusa elképesztő bravúrokat mutatott be, a legnagyobbakat az utolsó percekben. Öt perccel a vége előtt jött a legnagyobb védés, Ezequiel Lavezzi az ötös sarkáról bombázta rá, Pantilimon a kapu másik oldaláról ért vissza, és elképesztő vetődéssel szögletre ütötte. A City-kapus utána a kapuba zuhant, pár percig állt is a játék az ápolása miatt.

A bacaui kapus a Poli Timisoarában lett élvonalbeli játékos, teljesítménye nem véletlen keltette fel az angolok érdeklődését, 2011-ben egy évre kölcsönvették, majd egy évvel később szerződtették. 2016-ig szóló szerződése van, a City 3 millió fontot fizetett érte a Polinak.