Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Barcelona-szurkolók támadtak Piquére

2014.03.09. 12:18

Több spanyol lap is beszámolt arról, hogy a Barcelona-futballista Piquét saját szurkolói dobálták meg a Valladolid elleni meglepő vereség után szombat este. 

A Boixos Nois csoport a radikálisabbak közé tartozik a Barcelona szurkolói között, ők annyira felhúzták magukat az 1-0-s vereség után, hogy megvárták a klub játékosait, ha már elutaztak idegenbe. Amikor Piqué megjelent a stadion kijáratánál, akkor kórusban szidni kezdték, majd egyikük megpróbálta egy érmével fejbe dobni. Szerencsére nem találta el a játékost, az érme az egyik tévékamerán csattant. Anyázásból jutott egyébként Pique csapattársainak is. 

A Valladolid a korábbi tíz bajnoki mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, a Barcelona viszont három héten belül másodszor kap ki, február 22-én a Real Sociedadtól szenvedtek 3-1-es vereséget. 

Messiék visszacsúsztak a harmadik helyre a bajnokságban, a listavezető Real Madrid vasárnap este lép pályára, a nyolcadik Levantét fogadják.