Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Úgy felpörgött, hogy a 20. mp-ben kiállították

2014.03.14. 10:25

A kolumbiai Atletico Nacionalban futballozó Bernalra nem lehet azt mondani, hogy nem pörgött fel rendesen az uruguayi Nacional elleni meccsre a Libertadores Kupában szerdán, az első perc után már a pályán sem volt a védő.

Húsz másodperce ment a meccs, amikor a nacionalos Maximiliano Calzada kapta a labdát, elkésve érkezett Bernal, és a bírótól két méterrre beletalpalt ellenfele bokájába. Láttunk már olyat, hogy valaki megússza ezt lap nélkül, de a mexikói Rodríguez nem kegyelmezett, a huszonnegyedik másodpercben egyből lezavarta a szabálytalankodót. 

A 25 éves Bernal csak állt leforrázva egy darabig, aztán ment oda a bíróhoz, hogy szóljon néhány szót a saját érdekében, Rodríguezt ez nem nagyon érdekelte. 

Az első húsz perc után úgy nézett ki, hogy a Nacional kihasználja az emberelőnyt, 2-0-ra vezettek, ám a második félidőben visszajött a meccsbe. Bocanegra a 91. percben egyenlített, így a vége 2-2 lett.

A debreceni Bodnár László 1999-ben három másodperccel később kapott pirosat, miután megrúgott egy nyíregyházit.