Judit
2 °C
7 °C

Figyelsz, Zlatan? Ekkora gólt lőj, ha tudsz!

2014.03.15. 21:03

Szombaton csak egy mérkőzést rendeztek a jordániai bajnokságban, arra viszont érdemes volt kilátogatni a helyieknek, hiszen nem akármekkora gólt láthattak.

Az 51. percben Motaz Szalhani kapott egy tempós átadást a kezdőkörből három védő között, ám a labda kicsit a háta mögé érkezett. A csatár nem vacakolt, futás közben belesarkazott - vélhetően csak maga elé akarta tenni -, a labda pedig tökéletes ívet vett, és a kapuból kimozduló kapus fölött védhetetlenül a hálóba vágódott jó 30 méterről.

Az el-Wihdat ezzel az egy góllal nyerte a rangadót az el-Ramtha ellen, így most az el-Faisalyval együtt vezeti a bajnokságot. Érdemes is lesz rájuk odafigyelni, ugyanis az előző fordulóban egy ekkora gólt sikerült bevágnia a félpályán túlról Szuleiman el-Szalmannak, a 31-szeres válogatott védőnek. Az a meccs 2-1 az el-Ramtha jarvára az el-Arabi ellen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?