Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

A Dinamo elnöke átmászott a Hajduk-VIP-jébe balhézni, kapott is

2014.03.24. 11:07

Köztudottan nincs jó barátságban a Dinamo Zagreb és a Hajduk Split egymással. A hétvégi meccsük után ezúttal nem a szurkolói összecsapásokról lehet hallani, hanem a két klub sportvezetőinek kisebb csetepatéjáról.

A meccset a spliti Poljud Stadionban rendezték, ahol a 14 meccse veretlen Dinamo Zagreb viszonylag simán, 2-0-ra nyert. A klub tulajdonosa, Zdravko Mamić érthetően nagyon boldog volt, amit feltétlenül a splitiek tudomására akart hozni.

A lefújás után átmászott abba szektorba, ahol a Hajduk vezetői, egykori játékosai foglaltak helyet. Mamić az egykori spliti futballista Ivo Bego előtt kezdett el ünnepelni, aki ezt zokon vette. Pillanatok alatt kialakult pofozkodásban mindenki adott és kapott is, a nagyobb balhét a rendfenntartók akadályozták meg.

A horvát futballbajnokságból kilenc forduló van hátra, és a Dinamo már 11 ponttal vezet a második Rijeka előtt. Bajnoki meccset legutóbb Splitben, de az RNK ellen bukott, október 19-e óta nem szenvedett vereséget.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?